El Carcaixent consegueix la victòria davant la visita del lider

Segona jornada de lliga, i ens visita el que fins ara ocupava la primera posició. Veniem d’una derrota i voliem canviar la dinàmica, l’equip mentalment preparat ix amb molta intensitat, molt seriós i b el domini constant del baló, fruit de la pressió al minut 6 conseguim el primer gol, recuperació de baló en tres quarts de camp, pase ràpid i definició perfecta. Ens fa moltes bé, un poc de tranquil·litat però amb la intenció de seguir,quedava molt de partit. La possessió era nostra, el joc era fluid, pases ràpids, molta mobilitat, que facilita el domini.

Cal destacar la labor defensiva, molt bona colocacio, vasculant amb rapidesa i controlant el resultat. Al descans 2-0.

Segona part: Comença i recalquem l’importància dels primers minuts, no voliem pedre el control i la dinàmica ha sigut la mateixa. Fem el 3-0 d’una jugada a baló parat, i posem més terra de per mig. Seguim amb la pressió mitjà alta, recuperem un altre baló , i definim perfecte, 4-0 i partit perfecte. 

Els canvis ens donen oxigen i podem seguir pressionant i recuperant en zones altes, davant una recuperació un penal ens dóna el quint gol. Avanç el Cullera en una contra feren un gol i en el desconte redondejaren el resultat.

A la fí cal destacar al grup per damunt de cap individualitat, molt d’esforç, sacrifici i amb moments de molt bon joc.

A disfrutar del resultat i seguir sumant

AMUNT UD CARCAIXENT