Primera part: Partit intens, ens visita el Almussafes, situats a la part baixa de la taula, res a vore amb l’equip vist als 4 camins, moltes ben col·locat, amb una ideologia clara que ens van posar les coses molt complicades. Entraren millor al partit, ens defensarem com podíem, la realitat és que el pes del partit el portaven, ells. El partit continua transcorreguent i comencem a entrar algo més en joc, enllaçar jugades i pressionar un poc més avant, fruit d’aquesta insistència a la eixida d’un corner ens posem per davant, ben tret i ben rematat per Aaron, i així apleguem al descans, 1-0, millor resultat que el vist al camp.

Segona part: Continúa la dinàmica del equip visitant, si és de veres que la segona part va ser més igualada. A la treta d’una falta conseguiren l’empat, a lo vist fins ara més just, toca apretar i conseguir algo més positiu. Ells segueixen apretant, nosaltres conseguim apretar un poc més i els dos comencem a tindre ocasions de gol. En una jugada algo recambolesca, Fernando, amb un toc sutil va conseguiren el 2-1, i ens posarem per davant. Fins el final va tocar patir i defensarem el resultat amb totes les forces possibles.

A l fi un gran resultat front un gran equip, que ens va posar les coses més complicades del que caldria arreu de la classificació. Noticia important sumar de 3 en 3. Toca aprendre dels errors, i seguir amb la bon dinàmica.

AMUNT UD CARCAIXENT!!!